Cart:

0din.0.00
Nemate još uvek proizvode u Vašoj korpi.

0

DOBRODOŠLI U NAŠU ONLINE PRODAVNICU! POZOVITE NAS VEĆ DANAS I PORUČITE AKUMULATOR ZA SVOJE POTREBE! 0605456123

Exide Equipment GEL

Akumulator Exide Equipment Gel je dizajniran za korišćenje u visoko zahtevnim aplikacijama kao što su kola hitne pomoći, policijska vozila / plovila, kamp vozila, plovila i autobusi s puno električne opreme (klima, GPS, radio, navigacija, televizija, video, itd.).

Ovaj model baterija je napravljena u Gel tehnologiji. Elektrolit baterije ima želatinastu strukturu, koja daje puno bolju otpornost na udarce i vibracije. Osim toga, baterije imaju vrlo nisko samopražnjenje zahvaljujući pločama od legure olovo / kalcijum.

Gel baterije su u potpunosti bez održavanja, nema potrebe dolivati destilovanu vodu ili proveravati visinu tečnosti. Samo u slučaju prepunjavanja se stvara neznatna količina gasa zahvaljujući korišćenju tehnologije rekombinacije.

Prvi akumulatori gel tehnologije su razvijeni za potrebe vojne industrije i kao takvi su prva ugradnja u sva vozila i plovila NATO. Odlikuju se izuzetnom izdržljivošću, sigurnošću, jer čak i oštećen GEL akumulator radi savršeno. Akumulatori su punjeni gel elektrolitom i moguća je montaža u bilo kojem položaju. PREDNOSTI: Hermetički zatvoren akumulator, LLOYD certifikat, Pražnjenje akumulatora 100% bez posledica po kapacitetu, Minimalno samopražnjenje-mogućnost dugovremenog skladištenja, Mogućnost montiranja u bilo kojem položaju. Preporuka za plovila, kamp kućice, invalidska kolica, radne mašine, mašine za čišćenje podova...itd.

KOD AKUMULATORA PROIZVEDENIH U GEL TEHNOLOGIJI TREBA OBAVEZNO PREKONTROLISATI SISTEM PUNJENJA, POŠTO JE MAKSIMALNI DOZVOLJEN NAPON PUNJENJA 2.4V / ĆELIJA(14,4V ZA 12V AKUM.)! U PROTIVNOM AKUMULATOR SE MOŽE NEPOPRAVLJIVO OŠTETITI!

PREPORUČLJIVA JE UPOTREBA AUTOMATSKIH PUNJAČA NOVIJE GENERACIJE.

Items 1 to 9 of 13 total

Grid  List 

Items 1 to 9 of 13 total

Grid  List