Cart:

0din.0.00
Nemate još uvek proizvode u Vašoj korpi.

0

DOBRODOŠLI U NAŠU ONLINE PRODAVNICU! POZOVITE NAS VEĆ DANAS I PORUČITE AKUMULATOR ZA SVOJE POTREBE! 0605456123

O nama

Exide

Exide akumulatori su proizvod jedne od najvećih i najpoznatijih svetskih proizvođača akumulatora, Exide Technologies - USA.

Proizvodnja akumulatora u Evropi je podeljena u 4 fabrike (Italija, Poljska, Španija i Nemačka). Exide akumulatori se koriste kao prva, originalna ugradnja kod sledećih proizvođača vozila: Fiat grupacija, BMW, Renault, Toyota, Ford, Volkswagen, Iveco, Volvo Trucks, Scania, JCB, Claas, ...itd.

Svi akumulatori su proizvedeni u skladu sa najnovijim tehnologijama, koji u potpunosti odgovaraju kvalitetom originalnim rezervnim delovima.

Koriste se najnovije tehnologije u proizvodnji akumulatora:

  • sa tečnim elektrolitom Ca - Ca
  • AGM
  • AGMsa spiralnim ćelijama
  • GEL
  • VRLA
 

 Exide Italy

Italijanska fabrika, je jedna od najznačajnijih u Evropi, nalazi se u Romano di Lombardia (Bergamo), gde su osnovane i laboratorije za istraživanje i razvoj. Tu su razvili tehnologiju "expanded metal" koji se sada koristi svugde u Exide fabrikama i STS tehnologiju (Sealed Technology Safe), koju koriste proizvođači automobila kao što su: Fiat, BMV, General Motors, PSA, VV i Renault...

Značajni projekti su pokrenuti u oblastima električnih automobila, gde je Exide svetski lider. Exide Italy je sarađivao i sa prestižnim univerzitetima iz Bolonje i Torina za razvoj tehnologija Dryfit Drysafe, koji je korišćen u individualnim i transportnim sistemima. Već su nekoliko tipova hibridnih i električnih vozila opremljeni sa ovom vrstom tehnologijom.