Cart:

0din.0.00
Nemate još uvek proizvode u Vašoj korpi.

0

DOBRODOŠLI U NAŠU ONLINE PRODAVNICU! POZOVITE NAS VEĆ DANAS I PORUČITE AKUMULATOR ZA SVOJE POTREBE! 0605456123

Uslovi dostave

Dostava naručenih proizvoda je moguća na sledeća dva načina:
 
1. Kurirskom službom
 
Ova preduzeća specijalizovana su za brzu i tačnu dostavu paketa uz pristupačne cene. Prilikom kupovine u našoj internet prodavnici svaki kupac se registruje. Podaci koje ste dali prilikom registracije snimiće se u našu bazu podataka. Ove podatke čuvamo u našem sistemu, kao Vaše privatne podatke. Ovi podaci nisu pristupni posetiocima našeg sajta. Ovim putem naglašavamo, da se Vaši podaci koriste iskjučivo za fakturisanje proizvoda koje ste Vi naručili, i za potrebe kućne dostave.
Zato bi Vas zamolili, da pri poručivanju proizvoda sa posebnom pažnjom ispunite podatke za isporuku (ime i prezime, e-mail adresa, puna adresa stanovanja, broj telefona itd ). U slučaju da se Vaša adresa stanovanja i adresa za isporuku naručenog poklona razlikuje, molimo da ispunite odgovarajuće dodatne listove.
Vaša e-mail adresa služi da Vas obavestimo da smo primili Vašu narudžbinu, i da znate kada je isporuka pokrenuta. Telefonski broj se često koristi kod isporuke proizvoda. Pre isporuke osoblje koje će Vam isporučiti naručen proizvod može da Vas nazove da se definiše kada Vam odgovara isporuka, ako niste kod kuće gde da se isporuči Vaš paket itd.


Cena isporuke zavisi od vrednosti i težine naručenog proizvoda. Ako kupujete u našoj internet prodavnici preko 5000 dinara, dobijate besplatnu dostavu naručenog proizvoda na teritoriji Republike Srbije (bez Kosova i Metohije) na Vašu željenu adresu. U slučaju da Vaš naručeni paket košta manje od 5000 dinara, dostava se naplaćuje prema težini paketa. Težinu Vašeg paketa automatski računa naša prodavnica, tako da Vi uvek znate aktuelnu cenu dostave.

2. Lično preuzimanje

Pakete je moguće i lično preuzeti na  Voždovcu, nakon prethodnog poručivanja proizvoda online. U slučaju specijalnih, velikih porudžbina moguć je i poseban dogovor o isporuci. Lično preuzimanje pošiljki vrši se na adresi:

 ulica Ugrinovacka 114, Zemun

U slučaju da se preuzimanje naručene robe vrši po dogovoru obavezno je prethodno usaglašavanje preko telefona.