Cart:

0din.0.00
Nemate još uvek proizvode u Vašoj korpi.

0

DOBRODOŠLI U NAŠU ONLINE PRODAVNICU! POZOVITE NAS VEĆ DANAS I PORUČITE AKUMULATOR ZA SVOJE POTREBE! 0605456123

Korisnički servis

 • Dostava

  Proizvode saljemo Post expressom, ukoliko zelite drugu kurirsku sluzbu, vi snosite troskove dostave, na teritoriji cele Srbije, a moguce je i licno preuzimanje u Zemunu. Isporuka je u roku od 3 radna dana od kupovine, uz opciju plaćanja pouzećem ili avansno.

  Troškove dostave za iznose manje od 5000 dinara snosi kupac, a po važećem cenovniku Royal express kurirske službe.

 • Privatnost i zaštita

  Podaci koje korisnici ostavljaju na ovom sajtu koriste se isključivo u svrhu ostvarivanja poslovne saradnje i neće biti korišćeni u druge svrhe.

 • Povraćaj i zamena

  Povraćaj novca i zamenu kupljenih proizvoda vršimo u slučaju eventualnih fabričkih nedostataka na proizvodima, koji nisu uzrokovani neadekvatnim rukovanjem ili delovanjem sile trećeg lica.

 • Naručivanje

  Naručivanje proizvoda je moguće uz kreiranje korisničkog naloga. Kada Vaša porudžbina bude prihvaćena, dobićete obaveštenje o tome na mejl, kao i potvrdu i broj pošiljke kada ona bude poslata.

 • Plaćanje, cene i promocije

  Plaćanje je za sada omogućeno pouzećem, ukoliko se roba šalje Post expressom, avansno na račun, kao i lično u slučaju ličnog preuzimanja.

 • Pregledanje porudžbina

  Vaše porudžbine će Vam uvek biti vidljive u okviru Vašeg naloga, a za status pošiljke ili detaljnije informacije možete da nas kontaktirate putem mejla ili na navedene brojeve telefona.